Businesspass.ro

Motivarea afaceri
Dupa ce au cucerit piata ferestrelor si a usilor, termopanul a inceput sa-si dezvaluie * Motive care stau la baza lansari sau dezvoltari dezavantajele, astfel ca, un segment din ce in ce mai important dintre persoanele fizice care isi construiesc case, dar si dintre dezvoltatori, doresc sa revina la "traditionalele" ferestre de lemn, mult imbunatatite de tehnologiile actuale, ca si de noile materiale aparute in ultimul timp (geam termoizolant, elemente de feronerie).
Prezentarea afaceri
Brandul afacerii va fi - "O fereastra deschsia asupra lumii". Afacerea se bazeaza pe productia de ferestre si usi din lemn masiv, sau stratificat, imbinate cu elemente de * Obiective care trebuie sa fie atinse.
sticlarie (usile), dar si cu elemente de feronerie. Acest produs, partial traditional, pentru ca inglobeaza si materiale noi, de mare calitate, se adreseaza constructiilor noi dar, mai ales, asa cum o demonstreaza piata, zonei de restaurari ale imobilelor existente.
Prezentarea serviciului/ produsului
Produsele noastre se inscriu perfect in tendintele socio-economice actuale. Investitiile * Descrierea serviciului sau a produsului; descrierea in renovari (imbunatatirea conditiilor de locuit) sunt in crestere, pe masura ce populatia imbatraneste. In a alege intre ferestre termopane, care strica stilul caselor vechi, si cele din lemn masiv sau stratificat, care le inlocuiesc pe cele existente, la o calitate mult superioara, dar cu un aspect asemanator, alegerea vine catre produselor noastre, chair daca sunt sensibil mai scumpe. Produsele sunt de la mediu spre varful de gama. Ele sunt impodobite cu sticla gravata si cu insertii de alama. Avantajele fata de concurenta sunt urmatoarele: calitatea superioara a produselor; gravurile pe sticla si insertiile metalice cu caracter de unicat; un foarte bun service; posibilitatea de realizare de produse "la comanda"; accesul la reteaua nationala de distributie; preturi mai mici decat ale produselor din import. Piata este formata din trei segmente: persoanele fizice care construiesc imobile noi in * Marimea pietei, structura, piedici la intrarea pe regie proprie, presoanel fizice care isi renoveaza imobilele existente si dezvoltatorii piata, tendinte de evolutie a pietei.
imobiliari. Un studiu sociologic a aratat ca 33% din familiile care locuiesc in mediul urban in imobile "pe pamant" isi doresc, dar au si posibilitati financiare, pentru a-si renova locuintele. Aceasta tendinta este in expansiune, pe masura ce populatia imbatraneste si aloca o parte mai mare din venituri pentru imbunatatirea confortului din locuinta.
Concurenta
Exista producatori semnificativi de ferestre si usi din lemn stratificat (Holtzmeister, * Ofertanti concurenti care opereaza pe piata.
PROLEMATEX,Alpa Doors, Alpa Prest, ABC Wood, Global Invest etc.), mai putini din * Detali relevante legate de concurenta.
lemn masivi, ca si importatori, dar nu se poate spune ca piata ar fi saturata de ofertele lor.
Clienti / segment de piata
Clientii sunt persoane fizice cu venituri peste medie care locuiesc in mediul urban, in * Profilul clientului din segmentul-tinta (varsta, locuinte individuale, persoanele fizice care vor sa-si construiasca o locuinta, educatie, venituri, comportament de consum, dezvoltatorii imobiliari, iar in calitate de "clienti intermediari" toate marile magazine de Cadru legislativ
Nu sunt autoriztii speciale care trebuie obtinute, doar ca este mai greu de obtinut, * Autorizati necesare pentru desfasurarea activitati datorita profilului activitatii, autorizatia de mediu si cea de la Pompieri.
Sediu / punct de lucru
Fabrica o amplasam in Industrial Park Brasov, in apropierea fornizorului principal, care * Motive pentru alegerea sediului/punctului de lucru este Sanvicon srl, din Brasov. Este o zona buna si pentru ca este bine amplasata si (infrastructura, apropiere de piete/clienti relevanti, pentru beneficiarii din Bucuresti, dar si pentru cei din Ardeal si Moldova. Spatiul este de 2500 mp de hala, pe care sunt amplasate cele doua linii de fabricatie - una pentru ferestre si una pentru usi. Birourile ocupa 10% din suprafata. Separat se afla hala in carre se face gravura pe sticla, in suprafata de 400 mp. A fost prevazuta si posibilitatea ca spatiul de productie sa se extinda cu 50% si, ulterior, cu 100%.
Furnizori / parteneri
Furnizorul de lemn mstratificat este Savicon srl, care va furniza si lemnul masiv. Mai sunt si alti furnizori mai mici. Pentru partea de geam, furnizorul este Vispesti Glass, din Ploiesti. Colaborarea a fost stabilita pe baze de contracte ferme, la preturi ferme, ce nu pot fi schimbate decat in situatii deosebite prevazute expres in contracte.
Personal
Un manager gfeneral, ajutat de un director administrativ, 2 functionari, un director de productie, 20 de tamplari, 2 gravori in sticla, 4 muncitori manipulanti, un sef de depozit de materiale si produse finite. Costurile de personal vor fi intre 1500 euro - managerul general, 1000 euro directorul de productie, 800 - directorul administrativ, iar ceilalti salariati intre 300 si 600 euro pe luna. Pregatirea muncitorilor se va realiza la o intreprindere similara din Canada, care va fi implicata, in calitate de partener de afaceri, detinand o cota de 35%.
Organizare, management
Produsele vor fi distribuite pe trei cai: distribuitorii locali ai firmei; marile magazine * Activitati care trebuie acoperite (achizitii, specializate in astfel de produse; vanzare pe internet, prin comanda directa Pe site va marketing, vanzari, contabilitate etc).
exista o expozitie virtuala de produse, care vor putea fi vizionate in 3D.Se * Activitati care urmeaza sa fie externalizate externalizaeaza actuivtatea de intretinere a utilajelor prin contract cu furnizorul acestora, si activitatile de intretinere a spatiilor.
Financiar
Investitia este in valoare de 1 200 000 euro, care implica toate cheltuielile de start, * Buget de start-up (pentru 3-6 luni); principalele incepand cu amenajarea halelor, achizitionarea si montarea de echipamente, categorii de buget (echipamente; salarii; servicii, pregatirea personalului, cheltuieli de marketing. Preturile vor fi, in medie, cu 19 -15% mai mari decat restul pietii, motivate temeinic prin activitatea de marketing.
Marketing
Sloganul "O fereastra deschsia asupra lumii", va fi completat cu "Ferestre si usi din * Mesaje de promovare a produsului sau serviciului lemn la nivel mondial", care va sugera faptul ca produsele sunt competitive pe orice (denumire, brand, logo, slogan etc).
piata. Afirmatia va fi sustinuta prin prezentarea asocierii cu partenerul canadian, cu o * Cai de promovare a produsului sau serviciului.
mare experienta in domeniu. Vor mai fi utilizate sloganuri de genul: "Calitate * Modalitati de desfacere / distributie.
canadiana realizata in Romania", "Ferestrele bunicilor cu tehnologia prezentului" etc.

Source: http://businesspass.ro/sites/default/files/Productie%20de%20ferestre%20si%20usi%20din%20lemn.pdf

Doi:10.1016/j.endend.2005.06.055

Journal of End-to-End Testing 33 (2005) 1 – 6syndrome. The origin of this sympathetic hyperactivitymay at least in part be due to higher levels of hyper-Impact of hypertension on sympathetic nerveinsulinaemia in hypertensive metabolic syndrome. hyperactivity in the dysmetabolic syndromeKeywords: Metabolic syndrome; Sympathetic nervousRobert J. Huggett*, Jeff Bannister, Alan F. Mackin

Does this child have asthma

Jefferson County Public Schools Health Services Primary Care Provider Authorization (PCP): Asthma/Allergy (Side One) 2012-2013 School Year Student Name: ______________________________ Date of Birth: _____________ School: _____________________________ Does this child have ALLERGIC REACTIONS? __ YES __ NO Does this child have ASTHMA? ____ YES ____ NO hat things c

© 2010-2018 Modern Medicine