Postalux.be

NATURHEAL
DE HEILZAME WERKING VAN POMPELMOESPITTENEXTRACT
Ontdekking van een veelzijde remedie
In 1980 in een klein dorpje in Florida, stelt doctor Jacob Harich, gerenommeerd fysicus en immunobioloog, laureaat van de Einstein prijs, vast dat de pompelmoespitten in de composthoop van zijn tuin niet verrotten? Nieuwsgierig als hij is, beslist de doctor dan ook om het bizarre fenomeen grondiger en wetenschappelijk te Het resultaat is verbluffend: de pompelmoespit bevat een stof die doeltreffender en onschuldiger lijkt dan om het even welk tot dan toe gekend antibioticum.
Naar aanleiding van zijn onderzoeken, ontdekken verschillende onderzoekscentra in de hele wereld, waaronder het Institut Pasteur te Parijs, al gauw dat de pit waardevolle eigenschappen bezit.
Pompelmoespittenextract blijft niet alleen efficiënt voor de bestrijding van virussen en bacteriën, maar ook van schimmels en parasieten. Dit in tegenstelling tot de conventionele antibiotica, die enkel werkzaam zijn tegen Uit de wereldwijde onderzoeken blijkt dat pompelmoespittenextract gunstige effecten heeft tegen
ongeveer 800 soorten bacteriën en virussen, 100 soorten schimmels en een groot aantal parasieten.
Enkele andere eigenschappen van pompelmoespittenextract:
- Het breekt de goedaardige bacteriën niet af (raakt bv. niet aan de bifidusbacteriën en veroorzaakt een onbeduidende vermindering van de melkzuurbacteriën, zodat de kostbare darmflora intact blijft.) - Het is 100% natuurlijk. Een waar geschenk van de natuur, dat men verkrijgt door vermaling van de pitten en van een deel van de vliesjes van de pompelmoes. Bewaart zich lang in de koelkast.
Naar aanleiding van deze overtuigende resultaten, publiceert doctor Allan Sachs een reeks artikelen in verschillende Amerikaanse tijdschriften die zeer grote belangstelling wekken bij beoefenaars van natuurlijke Inmiddels maken talrijke geneesheren in Europa en elders al jaren gebruik van pompelmoespittenextract.
De frequentste meest voorkomende toepassing van het pompelmoespittenextract:
Maag- en darmklachten, schimmelaandoeningen, griep en verkoudheid, gewrichtsontstekingen,… (om er
maar enkele op te noemen).
Pompelmoespittenextract wordt niet alleen op prijs gesteld om zijn veelzijdige en weldoende toepassingen (zelfs in gevallen waarbij alle andere middelen hebben gefaald), maar ook omdat het zeer goed door de gebruikers Doctor Leo Gallant uit New York verklaart: “ Deze stof heeft een unieke eigenschap. Wat ze ook doet, ze doet het zonder schadelijke nevenwerking. Ze heeft de verdienste 100% non-toxisch te zijn”.
Het pompelmoespittenextract is reeds erkend en wordt ook vaak als natuurlijk bewaarmiddel gebruikt in de Gebruik en dosering:
Keelpijn, griep, bronchitis, verkoudheid:
10 tot 15 druppels in warm water. Gorgelen in inslikken. Gebruiken tot genezing. Of om te drinken voor kinderen: bij de eerste symptomen 10 tot 15 druppels in een glas fruitsap. Preventief of om uw immuniteit te versterken, kunt u de pompelmoes combineren met echinacea.
Luizen, schilfers:
20 druppels vermengen met 2 soeplepels shampoo. Aanbrengen op de hoofdhuid. (contact met de ogen vermijden). Tegen luizen, bedekken met plastic en 20 minuten laten inwerken. Daana het haar normaal wassen. De behandeling 3 dagen later herhalen.
Probleemhuid, puistjes:
20 druppels in 50 ml tonic lotion aanbrengen op huid. Kan ook onverdund worden gebruikt op natte huid. Zuivert, verheldert en maakt de epidermis gezond wanneer het wordt gemengd met dagcrème of gezichtsreiniger.
60 druppels in 30ml massageolie (mengsel van teunisbloem- en jojoba-olie) of gemengd met vaste dagcrème.
Mond: tanden, tandvlees en lippen:
Preventieve en genezende werking van tandvleesontsteking, infecties, abcessen, onfrisse adem. Te gebruiken samen met tandpasta: 2 druppels op tandenborstel. Of als mondwater: ’s morgens en ’s avonds de mond spoelen Voor de schimmelaandoening van de mond (spruw) of aften: de mond spoelen met 20 druppels aangelengd in een glas water. Labiale herpes (uitslag aan de lippen), gebarsten lippen: aanstippen met 3 tot 4 druppels vermengd met een koffielepel plantaardige olie of een dagcrème.
3 tot 12 druppels, vermengd met een soeplepel plantaardige olie (amandel-olie) in het ontstoken oor doen. Niet gebruiken bij beschadigd oorvlies! Voethygiëne:
30 druppels in een teil water tegen schimmel of gebruik een product voor de voeten dat pompelmoesextract bevat.
Tegen atletenvoeten: enkele druppels toevoegen in het spoelwater van sokken en badhanddoeken.
10 druppels van pompelmoespitten extract in een glas water. In te nemen Tegen infecties, maagzweren, ontstekingen, stoelgangproblemen tijdens de reis.
Schimmelaandoeningen:
20 druppels in 10ml massagecrème of vaste dagcrème. Aanbrengen op de huid of 2 druppels puur extract op de huid. Men kan ook enkele druppels rechtstreeks onder de nagel aanbrengen.
Vaginale ontsteking:
Het gebruik van zeep vermijden, geef de voorkeur aan een aangepast product voor de intieme hygiëne: vermeng 20 druppels van het flesje pompelmoesextract met 50 ml product voor intieme hygiëne of 5 druppels mengen met 25 cl lauw water voor spoeling.
Insectenbeten:
Enkele druppels puur extract op de huid of 10 druppels toevoegen aan 10 ml dagcrème.
Ontsmetten van handen:
Groenten:
Om groenten schoon te maken: 20 druppels per liter spoelwater.
Om vloeren te kuisen:
Voor de was:
20 druppels in het spoelwater van de machine of in het waswater bij handwas.
Bloemen, planten:
Snijbloemen, onderhoud van planten, preventie van plantenziekten 1 tot 5 druppels per liter water.
Voorzorgsmaatregelen:
Niet gebruiken op wonden en gevoelige slijmvliezen.
Indien contact met ogen: grondig spoelen.

Source: http://www.postalux.be/vitalia/teksten/Pompelmoespittenextract.pdf

Http://www.aerztezeitung.de/docs/2005/10/11/181a1301.asp?cat=/m

Johanniskraut bewährt sich erneut in klinischen Studien Schnellsuche: POLITIK & COMPUTER FÜR ÄRZTE GESUNDHEIT Siehe auch: Johanniskraut bewährt sich erneut in & andere Fachkreise klinischen Studien Login mit Ärzte Zeitung Phytopharmakon ist bei mittelschwerer Depression so Depressionen wirks

099_1_117_herz.pdf

(XU - (QWRPRO   ±  &RPSDULVRQ RI WKH IDW DOORFDWLRQ SDWWHUQV LQ IHPDOH SLQH VDZIOLHV +\PHQRSWHUD 'LSULRQLGDH /HKUVWXKO IU $QJHZDQGWH =RRORJLH )RUVWZLVVHQVFKDIWOLFKH )DNXOWlW 7HFKQLVFKH 8QLYHUVLWlW 0QFKHQ $P +RFKDQJHU  ')UHLVLQJ *HUPDQ\ HPDLO DKHU]#IUHHQHWGH .H\ ZRUGV 'LSULRQLGDH SLQH GHIROLDWRU UHVRXUFH DOORFDWLRQ RXWEUHDN WHQGHQF\ IH

© 2010-2018 Modern Medicine